به Content اصلی بروید.
پرتال سازمان نوسازی مدارس
ارتباط با ما
اخبار
نقشه سایت
سايت ادارات كل استانها
سايت دفاتر و واحدهاي سازمان مركزي
جستجو
بريده جرايد
  

جشنواره خیرین مدرسه سازمنطقه 15برگزار شد 

 
 
مراسم تجلیل از خیرین مدرسه ساز منطقه 15 در سالن شهید صالحی برگزار شد.
در این مراسم که جمعی از خیرین و خیر اندیشان حضور داشتند نعمت بنی آدم رییس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران خیرین را عاشقان واقعی نامید و گفت:خیرین کسانی هستند که کلام گذشت و ایثار را  سر لوحه زندگی شان قرار داده اند.خیر چون چشمه ای جوشان در کویر است ،در کویری که امروزه مردمانش عصا از کور می دزدند، این چشمه های جوشان همان برکات و خیرات هستند.خیر با احداث اولین مدرسه عشق خدایی به سراغش می آید و عاشق می شود.روز اول با نیت ساخت یک مدرسه شروع میکند اما عشق آنها را در راهی می برد که عطشناک در پی خدمت هستند.
وی در ادامه افزود :در مراسم تجلیل از خیرین که در مناطق شهر تهران برگزار شد زهی سعادت که بانوان رکورددار خیرین مدرسه ساز بوده اند .
بنی  آدم در آخر گفت:بشتابید در راه خیرین مدرسه ساز حتی یک آجر از یک ساختمان.
در این مراسم محمد رضا دادفر رییس آموزش و پرورش منطقه 15 با اشاره ای به مشکلات آموزشی منطقه گفت:در بین مناطق شهر تهران متاسفانه منطقه 15 جزو محروم ترین و پرجمعیت ترین مناطق است این در حالی است که اکثر خانواده ها از توانمندی مالی برخوردار نیستند . در این منطقه 27 مدرسه ی دو شیفت در حال فعالیت است و جمعیت بسیاری از کلاسها خارج از استاندارد است شاید بتوان به جرات گفت که کمبود مدارس یکی از معضلات آموزشی منطقه 15 است . .وی در پایان افزود:سیره ائمه ما رسیدگی به ضعفا بود،خدمت کردن در مناطق محروم که دانش آموزانش شانس کمتری برای ادامه تحصیل دارند ،بی شک قدم گذاشتن در راه ائمه است.